Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som älskar

 

När stjärnorna gnistrar,

i dina ögon,

så djupa .

När dina kyssar,

väcker,

det gudomliga i mig.

När du är,

allt,

som existerar,

här och nu.

När jag  njuter,

av att vara dig nära,

här och nu.

Helar du inte bara min kropp,

du helar min själ,

du helar min ande,

du helar mitt väsen

och när du helar mig så,

blir jag,

den vackraste.

Ja, då blir jag,

den som älskar.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-16 19:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint om kärlekens kraft.
2011-11-17

  Stjärnöga
Jublande vacker
och underbar :)
2011-11-16

    ej medlem längre
Mycket fint !!!
2011-11-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksberörd kärleksspridning
2011-11-16

  marie ohlson
Rörande vackert! Och jag vill oxå bli "den som älskar"...
2011-11-16

  Celticgirl
ännu ett vackert alster :)
2011-11-16

  Rise Little One
Så vackert, så sant...
2011-11-16

    Birgersdotter VIP
Du skriver så otroligt vackert
2011-11-16

    ej medlem längre
Och vi älskar dina fina texter, så fulla av ömhet och kärlek.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP