Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stjärnnatten

I stjärnnatten

i rymdens djup

viskar du mitt namn

smeker din själ

min själ

berör du

så djupt


I stjärnatten

i stjärnvindar

finner jag din själ

varm ren kärlek

så kärleksfylld

av renaste

vitaste

kärleksljus

varmaste

vackraste kärlek

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-17 15:45



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart vacker text full av kärlek!
2011-11-18

    Birgersdotter VIP
Vi älskar stjärnor du och jag..hi hi..så vacker...
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP