Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnönskning

Stjärnhimlen blinkar så vackert

varje stjärna

är ett löfte

att drömmar

slår in

när man minst anar det

jag ser på stjärnhimlen

den är så vacker

jag sänder ut

min innersta önskan

där under stjärnhimlen

en stjärnklar natt

jag känner i mitt hjärta

att det blir så

är så

som jag önskat

sen går jag in

tänder ett ljus...

myser en stund

när jag somnar för natten

vet jag att min önskan

slår in

för det är magi

i mina tankar

och ord

det är magi

att leva


livet är ju magiskt

ändå

i var sekund

i var stund

det brukar dröja

några stjärnnätter

sen kommer svaret

jag väntat på

ja magin slår in

min önskan är uppfylld

uppfylld av min tro

min kärlek

för du vet väl 

att änglarna i ljuset

hör

ja änglarna hör

just det

det innersta 

de innersta önskningarna

det som mitt hjärta önskar

det är en

stjärnönskning

en stjärnönskning




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-17 15:47



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jag önskar dina önskningar slår in! Tack för en vacker text.
2011-11-18

    ADI Nehlin
vackert..hoppfullt
2011-11-17

    Birgersdotter VIP
Jag hoppas på dessa stjärnönskningar
2011-11-17

  Anya VIP
En vacker text som inger hopp och förtröstan.
2011-11-17

    ej medlem längre
Låter tryggt !
2011-11-17

  PPQ
I like a lot
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP