Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två solar..     nyckel...




Må... Solbön...

jag ber till er ärkeänglar av ljus och kärlek

må alla änglar ovan himmel

hjälpa alla änglar

på vår jord

låt oss vakna i våra hjärtan

fyll oss alla

med ljus med kärlek

i evig tid

detta kärleksljus

sprids

till var och en

och vi skall lysa

som en sol

ja det är en våg

av kärlek

det är kärlekens våg

som bildar en stjärna

av ljus

vi blir en sol

en sol

som brinner i evig tid

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-17 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som en vacker ny världsordning !
2011-11-17

    Birgersdotter VIP
kärlekens våg...underbar
2011-11-17

    maija tuori
Så vackert om kärlek som övervinner allt
" tro ,hopp och kärlek..men största är kärlek " skriver Paulus om kärleken...applåder !!
2011-11-17

    Ken Cassel
kärlekens våg, Nina
:))
Men det passar ju in på mig
Hi Hi

Kramar!
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP