Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära månen




Frostvit svävar vintergatan
i
rymdens svarta djup
som
en bro av is
mot
stjärnornas kust


Låt mig vandra där
vid mörkrets gräns
bland ljusets koraller
bland stjärnekristaller
på en bro av is
nära
månen


Bodil Sandberg-05










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-15 16:40



Bookmark and Share


  Tino
Du skriver väldigt vackert!
Gillar de sista tre meningarna väldigt mkt!
2006-01-16

  Anders P VIP
Ja, vad är väl vår horisont jämfört med universum. Vem har sagt att vi alltid måste mäta med vårt eget mått. Du skänker vyer.
2006-01-16

  sol
åh, vilken bild- och själsupplevelse
du ger här...ja, vandra där ...istället
för här...den här fullmånen va STARK...
stark dikt...
2006-01-15

  Ingrid Nilsson
Verkligt vackert. På den bron halkar man inte,men nog krävs det mod att vandra där.
2006-01-15

  Jessica Ebbesson
Mmmm..njutningsfulla ord du bjuder på..

'bland stjärnekristaller
på en bro av is
nära
månen'

..vackert så jag smälter
2006-01-15

  prinscess VIP
mycket vacker
väldigt bra skriven
2006-01-15

    steffe struts
mmm... så vackert. mycket att lära här.

"Låt mig vandra där
vid mörkrets gräns"

= bra poesi!

Stefan
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg