Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidvis sker förändringar hos oss människor.. men inte här.


Tidvis sker förändring

jag sitter tyst
tungan är skuren
och orden fördärvade

ett ansiktsuttryck som reflekterar bitterheten
att vara en symbol av nederlag

en besk smak
ingrediens till att bli ett med intet

ett rostigt sammanbitet leende
syrlig vätska fräter ögonen
tårar rinner

med blygsam oskyldig röst
varsamt viskas
"hur kan det bli så djupt"

tiden passerar och dagen är förbi
allt har förändrats utifrån

men innerst är allt sig likt




Fri vers av M.A.J.R
Läst 424 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-11-17 19:26



Bookmark and Share


  Maiah VIP
känns som rymden utan gräns...väldigt fina tankar...
2011-12-03

  Julio VIP
mycket sark och kreativt diktande
2011-11-20

  Järnkatten
Utan tvivel ett jobbigt tillstånd som i sig är en utvecklingsprocess. Alla vi som skapar är där någon gång...
2011-11-19

  pixter
jag bara njuter av dina (för mig) osannolika och (för dig)självklara kombinationer av ord... härlig läsning
2011-11-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Berörande och lätt magiskt skaldat. =) Snyggt. =)
2011-11-18

  Filosofen2
Platå är ett jobbigt skeende. Innan du når nästa brister ditt inre. Lugn bara lugn nästa platå fyller dig med styrka och mod.


Poeten i dig visar vägen
pojken i dig önskar visas upp
osäkerheten ger dig säkerhet och styrka, mod och kraft.



Tack dina ord gav mig idag det jag behövde!


Bokmärks!!!!
2011-11-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, dikten är originell! Bra med egna bilder här. Inga slitna klyschor. Bra att du skaffat dig en egen ton.
2011-11-17

  Nina Nightwish VIP
Du är väldigt duktig.. En välskriven text
2011-11-17

  Ninananonia VIP
Berör...
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R