Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le blanc l'amour

Dimension

ordet

meningen

betyder mer

än någon anar

dimensionen

där jag befinner mig

när jag älskar dig

när du älskar mig

den dimensionen

är mer

än jag kan beskriva

jag svävar djupt in

i en ny dimension

jag kallar dig

le blanc

l'amour

vår dimension

där vi befinner oss

just nu




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-18 18:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa visst är det vackert och du fångar dimensionen bra!
2011-11-19

    lory
det finns bara den dimensionen ,eller hur,men vissa är blinda för att se det,vid friska ögon....
2011-11-18

    ej medlem längre
Coolt..låter som en trevlig dimension..!?
2011-11-18

    Birgersdotter VIP
Lycka är att älska och älskas
2011-11-18

  Rise Little One
C'est parfait Nina :)
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP