Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aurum




Guld av guld

märk

märk mig 

med din

penna

av guld

guld

som flyter ut

över min

kropp

ja

jag känner

hur vacker

jag blir

när din penna 

förgyller min hud

när mitt hjärta

blir av guld

guld som glöder

så där

varmt

sensuellt

inuti

i

 

om du förstår vad jag menar?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-18 18:47



Bookmark and Share


  TT
...sensuellt lockande...vacker text...
2011-11-21

  poetryGirl
jättevackert
2011-11-18

    ej medlem längre
Vackra ord som ger en vacker bild.
2011-11-18

    Ken Cassel
Jag märker inte dig med min guldpenna
Jag märker bara hur du glittrar så vackert
:))
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP