Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig

du

stöna i mitt öra

bit mig ömsint

i min läpp

möt mig

där älskande svävar

i kärlekens

hetaste dal




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-18 22:00



Bookmark and Share


    AA VIP
Hoppsan, rakt på....
2011-11-19

    ej medlem längre
Det börjar hetta till !!!
2011-11-18

    Ken Cassel
Instämmer med aok!
:)
2011-11-18

    Oak VIP
Rakt på, väldigt opoetiskt, men rakt på, nice
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP