Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma

blomma

Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem! 

du

du

du

jag saknar dig 

dina blommor

dina frön

ditt syre

jag saknar dig i min jord




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-18 22:46



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Denna gick rakt in i mitt
hjärta :)
2011-11-20

  Linda CH VIP
Ett mycket vackert bildspråk och känslor av vemod i din underbara skapelse.
2011-11-20

    lory
vackert...
2011-11-19

    lory
vackert...
2011-11-19

    lory
vackert...
2011-11-19

    ej medlem längre
Längtan till våren, blommors doft - saknar blommor jag också ;-)
2011-11-19

    AA VIP
Ger en bild av saknad och längtan. Bra symbolik.
2011-11-19

  Per Blomqvist
Blev lite begravningskänsla i mitt huvud är säkert helt ute och cyklar som vanligt.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP