Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skuggan inte passar motivet

Varje ny dag kastar en skugga på gårdagen.




Övriga genrer (Aforism) av Per Blomqvist
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-19 09:34



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Där fick minken något att bita i. Titeln. Den är bra!
2011-11-19

  cilax VIP
tycker om den. Du sållar dig till den retrospektroskopiska skolan, hmmm
Och om jag skriver
varje igår kastar skugga på imorgon
Vilken skola tillhör jag då?
2011-11-19

    Lars Gullberg
häftigt
jag gillar den här tankegången
för mig är poesi tankegångar

lars
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist