Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten erotik-pingla.


URSPRUNG


Eva: Alla rumpors moder.

Var inte torr och avvisande,
gråt istället av vällust,
min ljuva älskade snippa.
Du min sköna bull-bak.

Trekant inom vacker
parantes. När skall vi ses?




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-19 11:56



Bookmark and Share


  LassO
"snuskis" ;=)
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar