Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

 våga

                     släpp taget

                          kasta dig ut

                      våga älska

                       som vågorna

               som vindarna

  som havet

       som havet när det älskar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-19 19:27



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så vackert målat
i ord och bild..

texten som
toppen på
kärleksvågen
som flödar
fram..

Underbar
2011-11-20

  marie ohlson
Oj...kände hur dina ord påverkade mig..tappade nästan andan..för det är precis det jag vill göra men vågar inte..inte än..men din dikt kanske gör det..känns hoppfullt iaf. :) Underbart fint formulerat av dig!
2011-11-20

    Birgersdotter VIP
Jag gillar denna ..våga
2011-11-19

    Ken Cassel
Ja, jag kan känna vågen din!
:)

Kram
2011-11-19

    ej medlem längre
Våga älska...så länge livet varar.
2011-11-19

  Rise Little One
Din text ser ut som riktiga vågor Nina... man kan höra när de slår mot stranden.... så vackert, så kraftigt...
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP