Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 u   




Det är din ...

när jag går hem

och lamporna är släckta

då vet jag vad ensam betyder

när jag lägger mitt huvud

på min kudde i en sval säng

då vet jag vad ensam betyder

och det är då

mina tankar

skapar

där tankar skapar magi

magi som fattas mig

och jag vet allt det där

som alla talar om

jag vet

vad ensam är

för jag har varit där

där du är 

kär 

kär i henne

tätt omslingrad

andas du bara kärlek

och jag vet hur det är när man är så kär

 jag blundar stilla

 hör vinden viska

det är din tid nu

det är din tid nu

när jag blundar för natten

och lamporna är släckta

då vet jag vad ensam betyder

när jag lägger mitt huvud

på min kudde i en sval säng

då vet jag vad ensam betyder

och det är då

mina tankar

skapar

där tankar skapar magi

magi som fattas mig

och jag vet allt det där

som alla talar om

jag vet

vad ensam är

för jag har varit där

där du är 

kär 

kär i henne

tätt omslingrad

andas du bara kärlek

och jag vet hur det är när man är så kär

 jag blundar stilla

 hör vinden viska

det är din tid nu

det är din tid nu

ja det är

min tid nu



 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-19 23:06



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Starka vackra känslor sprids med dina varma vindar.
2011-11-20

    lory
under stjärnorna det finns själar som älskar som du....

som längtar som du...

tack för dina dikter....
2011-11-20

    ej medlem längre
how sweet isn´t the rhythm of love---
2011-11-20

  Stjärnöga
Underbart vacker..

särskilt slutet :)
2011-11-20

    AA VIP
Vackert...gillar ordslingan...din tid är nu..
2011-11-19

    ej medlem längre
Mycket vackert..fin musik !
2011-11-19

    Birgersdotter VIP
hör vinden viska..det får bli ett hemligt löfte...
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP