Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTLÅST


Har en tid att passa
har dock ingen nyckel som
passar tiden - är jag utlåst från.
Här står jag och blänger
som ett fån.
Ser jag verkligen ut som
som utlåst är?
Låst all min tid.

-Du kära, allmintid!
-Aj aj ändå, voi voi ändå. Hoho!

Tiden är missanpassad, passar
inte i mitt lås.
Utlåst är jag, blänger gör jag,
gråtit har jag, hjälp hoppas jag på,
som ett fån står jag.

Har en tid att anpassa...




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-20 14:48



Bookmark and Share


  Stjärnöga
ljuvligt
finurlig
snillrik
och full
av humor..
2011-11-21

  Vici
Tricksiga tids-
passningar ;)
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar