Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm



Du drömde om den ljumma sommarbrisen

den som i skydd av vaniljsträngars sötma

varsamt smekte vågornas ängslan

den ljuvliga pust av behag

som ömt kysste skymningen




Verkligheten gav dig en ursinnig storm

en biblisk orkan av splittrade känslor

i en oändlig virvel av själslig tragik




Men du står ännu, du faller ej


ty du är,



liksom dina av sötma vävda barndrömmar



de om sommarbrisens fjäderlätta varsamhet






beständig.




Fri vers (Fri form) av John Feyco
Läst 500 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-20 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det visste du inte- men du skriver om mitt liv här...jag står fast nu med rötter som dricker evighet...

2013-04-10

    Melona
Riktigt riktigt fin!
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

John Feyco
John Feyco