Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vet inte om det var min, Thu's eller någon annans, men...


Han hörde...


Nu vet jag

Gud hör bön
Nu vet jag det säkert
Han lyssnade
Han gillade min önskan
Och han förde henne
Den vackraste
Min väg
Inte hela vägen
Men en liten bit

Och jag kan bara ödmjukt
Säga

Tack...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-20 19:00



Bookmark and Share


  HelenaW
Härligt och underbart! Vi fortsätter och be för din skull..
2011-11-25

  Rise Little One
Härligt att våra böner ger resultat :)
2011-11-20

    Birgersdotter VIP
Så underbart..lycka..glad för din skull
2011-11-20

  Minkki VIP
en liten eftertanke - klart Han hör, en annan sak om han sedan gör
så som vi önskar... fint att läsa om din glädje!
2011-11-20

  wildah
Det var ödmjukt vackert!
2011-11-20

  Minkki VIP
en läsning som gläder ögat...
2011-11-20

  Ninananonia VIP
:) underbart :)
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT