Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din musik

din musik

din stämma

flödar in i mig nu

fyller mig med ljus

fyller mig med kärlek

varje ton vibrerar

varje ton böljar fram i mig

som en varm flod av kärlek

du smeker

du

din musik

just dina vackra 

klingar här

djupt i mitt hjärta

njuter

njuter så

älskar dina toner 

du 

jag älskar dina vibrationer

för du fyller mig med ljus

med kärlek

som ingen annan kan

bara du 

bara du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-22 20:02



Bookmark and Share


  Celticgirl
Värd en bokmärkning av mig :)
Vacker musik för mina sinnen.. Det var denna dikt! Verkligt bra skrivet!
2011-11-23

  Linda CH VIP
Den finaste musik är kärlekens!
2011-11-23

    Ken Cassel
Instämmer med dom andra, Nina
:))
2011-11-22

    ej medlem längre
Din fina text ger härliga vibrationer....
2011-11-22

    Birgersdotter VIP
Härligt känna ..bara du...
2011-11-22

    ej medlem längre
Hur många DU finns det ;) ???
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP