Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödslängtan




med kroppen mot marken

hör jag jorden andas



med stjärnor
som vakar

delar jag blod
med världshaven

när jag blir
evighetens brud








Fri vers av bitch
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-21 08:35



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert, sorgligt
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

bitch