Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen lek




så underbart
ljuvligt
rätt
sant

så smärtsamt
skrämmande
osäkert


så lätt


så svårt


att



älska




Fri vers av bitch
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-21 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch