Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hade otur när jag tänkte tidigare


sorry babe




plötsligt känner jag mej så dum
så korkad och kortsiktig

tanken på att vad som helst
kan hända
att du skulle kunna dö

är allt jag behöver
för att inse

varje dag med dej
din kärlek
är den dyrbaraste
av gåvor

mitt livs glädje
och sälta

oväntat var det mötet
häpnadsväckande
vår innerliga gemenskap

jag är tacksam

ödmjuk

och vägrar spilla tid och sorg
på opåverkbara
onödigheter





Fri vers av bitch
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-21 16:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framförd insikt
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

bitch