Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackerhet

het 

het

vackerhet

het så som du är

vacker

varm

vild

het

mest het




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-22 20:27



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
här gick det hett till hi hi
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP