Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knistrar?

knistrar

som du

knistrar i min själ

vet du?

vet du hur?

hur mycket?

du knistrar så

ja så

inte bara så

utan mer som en stjärna som kysser 

så där mjukt

som en stjärna 

bredvid

ja bredvid

tätt intill

så knistrar du 

så i min själ




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-22 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfulla rader !
2011-11-22

    Birgersdotter VIP
Fin underbar ...vilket knister..hi hi
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP