Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På djupet

fukt?

du fuktar min hud

med din andedräkt

och du  

dina lyckotårar

bränner fortfarande på ytan

men du

i djupet

i djupet smärtar din kärlek som mest

precis som den ska

när man älskar någon sådär

sådär på djupet




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-22 23:56



Bookmark and Share


  Let it go VIP
Vackert och djupt :-) Har man en gång varit där är det svårt att nöja sig med yta.
2011-11-23

    Birgersdotter VIP
så sant...rätt in i hjärat
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP