Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar av guld

samman

vi hör samman

samman 

av trådar

av renaste guld

vi hör samman 

samman 

samman

vi hör samman

samman

av trådar

av varmaste guld

vi hör samman

samman

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-24 20:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
En mycket fin text som du väver med trådar av guld.
2011-11-25

  Katinka VIP
Så vackert, när det känns.. KÄNNS som bäst
2011-11-24

    Birgersdotter VIP
vackra guldtrådar..
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP