Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup?

 

Djup?

 

 

                             djup              jag                             

skriver                    i djup

djupaste                  djup

där ord               är ord

av            djup

djupaste

djup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-24 20:25



Bookmark and Share


    lory
ur djupet från min djup,,du ljusa....kram
2011-11-25

  Anya VIP
Mycket fin rytm i denna. gillar!
2011-11-25

  Bibbi VIP
"Djup ropar till djup..."Psaltaren 42:8
2011-11-25

  mickech
Mycket snyggt!!
2011-11-24

    ej medlem längre
Törs man kommentera ens ;) !?
2011-11-24

    Birgersdotter VIP
ler också...
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP