Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödet





stannar mina steg
fast tiden vandrar vidare
och lämnar utrymme
för dina mål och önskningar

detta ditt val
har sina syften
jag vet det
och trots att du väljer
att gå utan mej
denna gången
ska jag tiga
och endast visa
mina öppna händer

allt min kärlek är din
men ödet rår jag inte över




Fri vers av bitch
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-25 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch