Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

fly fly

jag vill inte fly

jag vill flyga 

flyga högt

in i din himmel

för där spelar änglarna så vackert

där dansar änglar

där spinner guld

där blåser vindar i basun

där känns kärleken som kärleken känns

när den är som vackrast

fly fly

jag vill inte fly

jag vill flyga 

flyga högt

in i din himmel





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-26 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och det är så vackert...vackert Nina!!
2011-11-27

  Stjärnöga
Underbara
fantastiska
vingar av
kärleksljus
i din himmel..
2011-11-26

    Birgersdotter VIP
Jag vill också flyga..det gör ja i dina texter..
2011-11-26

    lory
vill fly i din texter,kram
2011-11-26

  cilax VIP
det är en svår konst att skriva dikter där diktjaget så fullständigt går upp i kärleken så det inte blir kalkon. Den här är mycket fin
2011-11-26

    Ken Cassel
Ja, kom då, så kan vi flyga runt lite
Flyga runt lite i min himmel
:))
Fint, Nina!!!
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP