Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh mein Papa........


Socialakrobat med klent skyddsnät - clerihew

Socialakrobaten Håkan Juholt
på den politiska linan gör frivolt på frivolt
och partistyrelsen börjar måhända bli yr
av sådana äventyr




Bunden vers av papillon
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-27 21:53



Bookmark and Share


  thyra
Frivolt ett utmärkt rim till Juholt. Bra!
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

papillon