Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag sagt?

har

jag sagt

hur mycket du är

hur mycket du

betyder?

 

 

för du är

du är så mycket

du är så mycket mer

du är lågan i mitt ljus

du är flingan som faller

utanför mitt fönster

 

 

du är syret i luften jag andas

 

du är snön som knarrar 

 under mina fötter när jag går

 

du är känslan

bakom alla känslor

du vet den som bara finns där naturligt

djupt in när man tittar på stjärnor

på stjärnhimmelen

 

ja du är

den som man känner djupt

och när jag känner dig 

vet jag att du är

 

värmen i min själ

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-27 23:10



Bookmark and Share


    lory
klart,ljuvligt
2011-11-28

    ej medlem längre
En lugn skön rytm !
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP