Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag önskar ( Affirmation)

Allt jag önskar finns..........

Allt jag önskar är......

Allt jag önskar är att.....

Och just nu känner jag mig så säker på att min önskan slår in, därför att .... 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-28 10:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Här önskas det ...hi hi
2011-11-28

    lory
universum ger mig allt jag önskar..
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP