Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...min vän...vill du gå samma väg som jag...?


Vi går...


Vi går
Mot ny tid
Andas ny luft
Tänker nya tankar
Går en ny väg

Vi går
Bort från det gamla
Framåt mot det nya
Utan sorg
Utan att vända oss om

Vi går
Mot ny framtid
Mot nya mål
Lämnar allt det unkna
Allt det smutsiga och skitiga
Bakom oss

Vi går framåt
Mot det ljusa
Mot det orörda och vackra

Min vän
Min vackra vän
Vill du då
Låta din väg
Gå åt samma håll
Som min väg

Så länge
Vi båda

Kan gå...?



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 202 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-11-28 12:20



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
sÅ VACKERT
2011-11-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
I denna klan
på detta plan
blir det nog lång kö
så jag önskar Dig
lycka till: Monsieur!
******************
2011-11-28

  Ninananonia VIP
:) så fint... så länge ni kan gå ... och sen? :) väcker tankar...
2011-11-28

  Maiah VIP
Härlig dikt..känns som nyårstankar....jag hänger med =)
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT