Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Anya.. tack duktiga poetvän..




In

 

 Ja...
Jag längtar in...in i min själ... :)Ja

 

Ja

 jag längtar in

in i min själ




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-28 13:47



Bookmark and Share


  poetryGirl
innerlig
2011-11-28

  poetryGirl
innerlig
2011-11-28

    lory
det bästa platsen varmt o tryggt
2011-11-28

    ej medlem längre
Själv har jag varit FÖR LÄNGE i min.
2011-11-28

  Johan Bergstjärna
Vem gör inte det?
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP