Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skorna (igen)




dom står där
och det ser ut
som om dom väntar
som om dom redan är på väg
och det är bara jag som fattas

konstigt

att jag missade dom igår




Fri vers av bitch
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch