Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

styggelse




hur rädd kan en ödla bli
var bor skräcken
som sticker hål på
väven

den skira slöjan
mellan dagarna
som döljer styggelse
och svarta tjärnar

hur ska man blunda
när fasan finns
under huden




Fri vers av bitch
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch