Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara skräp




så många gånger
har blicken vänts
miljoner andetag
i onödan
så skarvat är
mitt hjärta
att det
glömt sitt
ursprung




Fri vers av bitch
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-29 07:18



Bookmark and Share


  cilax VIP
de (bort)vända blickarnas gröpande verk
tycker om texten
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

bitch