Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAN OM LIV


önskan om det nya livet skall komma då jag ska le igen åt er jag träffar
åt mina egna leenden

önskan om att ångesten ska försvinna utplåna andningens förtryckta avslitna ledningar att sluta tänka negativt

önskan att utpåna paniken för panikens skull här och nu och för alltid försvinn
var inte längre rädd
var inte rädd
var inte rädd
var inte rädd

för
smärtan




Fri vers av Fånga dagen
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-28 21:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det kräver mod att våga önska, hur tycker jag mig se mer en tanke "framåt" än en tanke "bort" i din text idag. Det känns bra att läsa!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen