Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsebarn






Ett vilsebarn
i den dolda timman
skälver
snärjd i skuggornas
kyliga väv

glömd i smärtans viskningar

Ett vilsebarn
sluten i stunden
bunden
vid livets rädslor
tårar
ur ett fruset öga


Bodil Sandberg-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-16 18:07



Bookmark and Share


  empty
jag gillar den, den är söt
2006-01-21

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, en fin dikt att gömma sig i en stund. Vilse i livet.
2006-01-16

    Mejja
Åa så vacker denna är även om den är fylld av smärta. Vilsebarn - Oooo ett sånt underbart ord. Bara ordet i sig självt säger så mycket så mycket.
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg