Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en röst lika vacker som hénne...


En ängels röst...


En ängels röst
Sjöng i mitt öra igår
Så vackert
Lät orden
Från hennes
Vackra mun
Som änglars kör
Som Gudars ord
Så vackert
Sjöng min ängel
I mitt öra

Och allt som
Jag kände

Var bara glädje...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 326 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-11-29 08:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint... :)
2011-11-30

  Maiah VIP
klar och vacker som en kristall klar natthimmel med stjärneljus....
2011-11-29

    Birgersdotter VIP
underbar
2011-11-29

  wildah
Man kan verkligen se genom texten att du blev glad :-)
2011-11-29

  marie-helene
Du har ett fint hjärta...
2011-11-29

  Minkki VIP
renhet i känslan
2011-11-29

  Linda CH VIP
Vacker och rofylld!
2011-11-29

    Yarissa
Vackert!
2011-11-29

    Anneli A
Mystik!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT