Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig dag

Duschkräm i kakao
schampo i kakao
balsam i kakao.

Skön olja, de gör huden mjuk, lätt att lödda in sig.

Rykande dusch, ger skön känsla.

Allt immar igen då hettan når hela badrummet.
min katt sitter och tittar på mig,
då mitt draperi är genomskinligt, med flamingofåglar.

Då jag torkat mig, doftar jag på överarmen.
En handduk om kroppen och en om håret smyger jag in
i sovrummet och väljer kläder.

Klar med påklädningen fortsätter jag dofta på min arm.
Älskar verkligen chockladen.....




Släpper ut håret, rister det, innan min borste drar
igenom. Lockigt då det är vått. Fixar mitt ansikte lite
innan det är dags att gå ut. Sista looken.

"Wow hur kan jag via smink göra mig så snygg?"
Leendet läggs på mina målade läppar.
Ögonen målade och fransarna framhävs.

Trivs så bra, gillar min egen bild om mig:)




Fri vers av Filosofen2
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-29 18:55



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin text. Det är harmoni när man trivs med bilden av sig själv.
2011-11-29

  PPQ
Den här texten ska jag läsa om och om igen ... Mycket intressant text....finns pusselbitar här som många kan lära sig av
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2