Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet..

du vilar i mitt knä

du vilar där så vackert

jag smeker ditt huvud 

med mina fingertoppar

så ömt så varmt så som 

bara jag kan smeka

jag leker med ditt hår 

det känns så mjukt och fjunigt

du tittar på mig med dina underbara ögon

mörka som brunnar

som jag drunknar i

jag känner att tiden stannar

för jag kan läsa dina tankar

jag ser hur din mun ler och min kan inte sluta att le

för det är så det känns när man upplever total lycka

jag känner spänningen mellan oss

ja det känns i luften

den är så där elektriskt laddad

magnetisk

så där tung

jag observerar dig

hur du är farligt nära mig

så där nära så att

du inte kan stå emot

jag känner att jag vill

vill mer med dig

 jag hör hur du suckar 

för du kan läsa mina tankar

du lutar dig fram över mig 

du kysser mina läppar försiktigt sensuellt

din tunga rör vid min

och du stönar lätt eller kanske var det jag 

nu smeker du mig över hela kroppen

din hand vill din mun vill du vill

det känns  

du lyfter på min tröja 

och kysser mina bröst så att jag ryser

sen tar du dig nedåt med din tunga 

och jag känner hur jag svävar iväg till landet 

i fjärran ovan

du vet

det där man kallar himmelen  :)

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-29 19:14



Bookmark and Share


  Eliza-69
Wonderful....
2014-04-15

    ej medlem längre
Wow och mumma..superhett ju !
2011-11-29

    ej medlem längre
sensuellt vacker..
2011-11-29

  Rise Little One
Det låter så underbart med "landet i fjärran ovan"...
men du får inte stanna där länge annars har vi ingen mer dikt att läsa från dig ;)
2011-11-29

    ej medlem längre
Du tar andan ifrån mig....
2011-11-29

  PPQ
Underbart att få läsa en riktigt lång text av dig hoppas att man får se mer av det
2011-11-29

    Birgersdotter VIP
sensuellt
2011-11-29

    Ken Cassel
Det är klart att du vet, Nina!
Hi Hi
Kan inte tro något annat
:)

Kram
2011-11-29

    lory
gud vad fint..länge leve kärleken superfint
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP