Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första jultecknet

Överst på stereobänken i furu, som står i stora rummet, skapade jag i förra veckan en liten oas av jusstake, en pappersgran, jag hjälpt min dotter sätta ihop, en snöboll i ljus och en tomte. Lilla luvan med en av prinsessorna får vi inte glömma. Vill få med min dotter på resten av pyntet, så jag har väntat med det andra. Lilla tomten på skidor, lät jag sätta ett baket där bak, så det ser ut som den är på klappjakt.

I sovrummet hänger stjärnan och lyser, fångar våra tankar, tror jag.

Då vi kommer in, hälsar ängeln oss välkomna med sitt lilla ljus.

Tände första ljuset i min guldiga adventsstake. Känner stämningen då jag fixar och donar.





Fri vers av Filosofen2
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-29 22:19



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Ja, det är många stjärnor som hänger i fönstren nu
:)
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2