Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...skulle blivit ett så vackert minne om det hänt...


Ikväll...


Ikväll
När jag
Vilar mitt huvud
Mot kudden

Ikväll
Precis innan
Sömnen tar mig bort
Till drömmarna
Om dej
Som jag drömmer
Varje natt

Ikväll
Vill jag höra
Ord du sagt
Av vänlighet
Ord du sagt
För att
Du tycker om mig
Som din vän

Ikväll
Vill jag höra
Din vackra röst
Ekande inuti
Mitt huvud
När du säger

Att du alltid
Vill vara

Min vän...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 209 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-30 09:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
längtan flyger..
2011-11-30

    lory
jag vet känslan, underbart
2011-11-30

  wildah
Vackert!
2011-11-30

    ej medlem längre
Sorgset, vemodigt och alldeles alldeles himmelskt vackert! Älskar dina texter!
2011-11-30

  Ninananonia VIP
:) ja vackra tankar...
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT