Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen utanför....

Världen utanför mitt fönster
tycks mig skrämmande och kall
regnet strömmar mot min ruta
som ett väldigt syndafall

Världen utanför mitt fönster
ser så mörk och dyster ut
sopar undan all min längtan
så att drömmarna tar slut

Det är tungt vara ensam
då när dagen är så lång
i en värld som är på gränsen
till sin egen undergång

Men så gläntar jag på dörren
känner vinden i mitt hår
och det doftar ifrån havet
ifrån skog och rosensnår

Världen ryms nu i mitt hjärta
världen ryms nu i min själ
om jag får min dröm tillbaka
ska jag vårda den så väl


Bodil Sandberg-06










Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 625 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-16 20:06



Bookmark and Share


  aol
underbart sann vacker poesi du får mitt hjärta att sjunga du fina skaldinna,
2014-01-13

  Teresia Ridell
Suger i mig varje ord o försöker finna styrkan i det !
Från deppighet till mod o lust.
Underbart väl fattat !
2006-01-17

  sol
jämn fin rimdikt
med innehåll av hopp..
å, strax är det vår!
2006-01-17

  Ingrid Nilsson
Bodil,då! Här har du lyckats. Ett starkt innehåll, fullt ut rytmiskt och skönt i varje bokstav,varje ljud. Och jag delar hela upplevelsen! Och löftet.
2006-01-16

  rebecca d VIP
oh, så fint...från rädsla till frihet

Men så gläntar jag på dörren
känner vinden i mitt hår

Världen ryms nu i mitt hjärta
världen ryms nu i min själ

finfint!
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg