Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spira

s

spira 

spira kärlek

spira      varmt

spira            spira

som kärleken gör

när den växer

som den gör

när änglar berör varandra

i evigheten




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-30 14:46



Bookmark and Share


  Anna*
Fint konstverk av ord som också formar bilder inom och sporrar till eftertanke. Känslan är fin i denna spirande spira =0)
2011-12-01

    Birgersdotter VIP
Änglar som skänker kärlek...
2011-11-30

    Ken Cassel
:))
H hi
2011-11-30

    lory
du berör ängeln,hihihi
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP