Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje steg vi tar

 

 

I varje steg vi tar,

finns

livet i sin

helhet,

 

även när vi står stilla.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-01 14:28



Bookmark and Share


  Linnli
Vacker och tänkvärd!
2012-04-26

  Kjell A. H Lundin
Så är det vännen och du har fått till en buddhistisk poäng!
2011-12-22

  Ninananonia VIP
Visst är det så :)
2011-12-14

  yoakimu
Välfångat, kärnfullt. Bra användning av radbrytningen, det ger tyngd åt orden.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP