Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PANIKÅNGEST



JAG HAR ÅNGEST

JAG VILL RYMMA FRÅN MIN KROPP
KAN INTE ANDAS ORON KRYPER LÄNGS MIN KROPP MITT BRÖST
JAG VILL INTE MEN SNÄLLA VAR INTE
RÄDD VAR INTE RÄDD
RÄDD VAR INTE RÄDD
VAR INTE RÄDD
VAR INTE RÄDD
SKRIKER INOMBORDS

JAG VILL RYMMA

VAR INTE RÄDD
JAG BER DIGF GUD
MIN BESKYDDARE




Fri vers av Fånga dagen
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen