Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är inte gud lika med kärlek ?





Jag hör ofta
i tal och skrift
att gud
är kärlek
men aldrig
fått svar på frågan
varför de två inte kan
alternera

men när jag ser dig
i bara dina nya förstärkta nylonstrumpor
och lockande leende
så tror jag
jag förstår.

I got it
and you baby
you got me.




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 15:35



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
OH, yeeaahh..
2011-12-02

  Pirjo VIP
OH, yeeaahh..
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP