1 Kor 16:22

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 Kor 16:22




DET SOM FÖRESTÅR

utan och innan

på mina fem

detta är mitt

provisoriska hem

uppbrottet stundar

ingen vet när

hjärtat förbidar

Den det har kär

undan för undan

var jag än är

tidstecknen talar

snart är Han här!

löftena håller:

såsom Han for

kommer Han åter

till den som tror

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-12-04 13:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och mycket tänkvärt
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP