Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄGGA BENEN PÅ RYGGEN

Hon tittade in bara
som hastigast
fick syn på mig och röt
-"Vad f-n gör du här
din gamla utböling!"
Sen lade hon bara sina
ben på ryggen
och tröck till
gissa om jag skrek
så all min smärta försvann

Idag är vi ett par
ett par (g)ovänner tillsammans
som kurar skymning
medans höststormarna rasar
utanför vårt bo




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-12-04 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar